Un bărbat care a încercat să-l omoare pe Billy Graham într-o campanie de evanghelizare, si-a predat inima lui Hristos după ce l-a auzit pe evanghelist predicând în același loc unde avea loc evenimentul.

George Palmer, când era tânăr, era un lider al bandelor violente și crude . În copilărie a început să-l urască pe Dumnezeu pentru că l-a învinuit de moartea tatălui său, scrie Acountecer Christioano.

Tatăl lui Palmer a murit în Australia după un atac de cord și a fost dus de urgență la spital, dar medicii nu au putut să-l salveze.

„Nu voi uita niciodată când mi-au spus că tatăl meu a murit, pur și simplu nu mă puteam de durere” , spune Palmer. „Îmi amintesc că am urcat în pajiște și am țipat la Dumnezeu. Te urasc. Te urăsc din toată inima. Nu te voi iubi niciodată”

De atunci încolo, mânia a crescut în inima lui Palmer, care a devenit un rebel la școală și în cartier. Oamenii l-au cunoscut pentru proasta sa reputație și acest lucru i-a întărit amărăciunea tot mai mare.

” Am auzit mereu că nu merit nimic, credeau ei, că nu merit atentie, că sunt inutil „, a explicat el, justificând sentimentele negative pe care le-a simțit.

În tinerețe, Palmer a continuat să conducă o bandă violentă care a rănit pe multi oameni„ Tot ce m-am gândit a fost să răneasc oamenii” , a spus el.

În 1959, când el și colegii săi au aflat că Billy Graham va fi în Australia pentru o cruciadă evanghelistică, au planificat să-l omoare .

Inimile lor erau pline de ură pentru creștinism și pentru Dumnezeu. „Billy Graham a reprezentat ceva ce ura”, a spus Palmer. Forța urii a fost atât de mare încât el și gașca sa au planificat să plece la Melbourne, hotărâți să-l omoare pe celebrul evanghelist american.

Au ajuns la stadion și s-au apropiat foarte mult de locul unde predica Billy Graham. Arme încărcată și gata de utilizare, au așteptat momentul potrivit pentru a acționa în timp ce mesajul era predicat.

Când a venit momentul ca oamenii să se prezinte pentru a-L primi pe Hristos, Palmer spune că în acel moment a auzit o voce care îi spunea: – Ce faci aici George?

Auzind întrebarea, s-a întors să vadă cine îi vorbea, dar nimeni nu era acolo. Acest lucru l-a înfuriat pe Palmer, care a înțeles ce se întâmplă . În mintea sa, l-a întrebat pe Dumnezeu despre moartea tatălui său, dar în inima lui a simțit că Dumnezeu nu-l va răni niciodată .

Palmer nu mai plângea de când avea 7 ani, când a vărsat lacrimi pentru moartea tatălui ei. Dar în acel moment, a început să plângă. Când a auzit chemarea, a aruncat pistolul pe iarbă și a fugit să-l accepte pe Iisus .

„ Nouă dintre cei zece dintre noi s-au convertit în acea noapte. Plângem cu toții ” , a spus bărbatul.

Din acea zi, viața lui Palmer a fost complet transformată. Iubirea lui Dumnezeu i-a pătruns în inimă și a vrut să-i slujească lui Dumnezeu. Apoi, în 1967, a început să slujească în Armata Salvării.

Sursa: omfin.ro